Afganisztán Tálibok - Folytatjak Az Elorenyomulast A Talibok Afganisztanban Euronews - Az usa és a nyugat támogatásával az elmúlt 20 évben lassan felépült ország most pillanatok alatt tér vissza a majdnem középkori állapotok közé, oda, ahol a.

Afganisztán Tálibok - Folytatjak Az Elorenyomulast A Talibok Afganisztanban Euronews - Az usa és a nyugat támogatásával az elmúlt 20 évben lassan felépült ország most pillanatok alatt tér vissza a majdnem középkori állapotok közé, oda, ahol a.. Hadid elmondása szerint a tálibok érdemi harc nélkül vették be a várost, a városközponton kívül vannak még szórványos összecsapások, de mint fogalmazott: 2007 elején a tálibok növekvő jelenlétére válaszul az egyesült államok növelte csapatai létszámát. Öt tartományi fővárost is elfoglaltak a tálibok afganisztánban mindössze pár nap leforgása alatt, köztük kunduzt, az ország hatodik legnépesebb városát. A tálibok szokatlan, megfigyelők szerint körmönfont taktikával egy hét alatt leverték az afganisztán északi részén uralkodó ellenségeiket és sarokba szorították a demokratikusan megválasztott kormányt. Azonban úgy tűnik, most mindent megtesznek azért, hogy teljesen ellenőrzésük alá vonják ezt a területet, mielőtt kabulra fordítanák figyelmüket.

Az amerikai állampolgárok őrült gyorsaságú evakuálása nagy sebességre kapcsol, ahogy a tálibok közelednek kabul felé. Afganisztánban a totális hatalmat megszerző tálib lázadók bejelentették kedden, hogy büntetlenséget biztosítanak minden állami tisztviselőnek, és felszólították őket, hogy térjenek vissza munkahelyükre. Azonban úgy tűnik, most mindent megtesznek azért, hogy teljesen ellenőrzésük alá vonják ezt a területet, mielőtt kabulra fordítanák figyelmüket. Gaál józsef könyörtelen fegyveres harcok dúlnak afganisztán egész területén a radikális iszlamista tálibok és az amerikaiak által kiképzett afgán nemzeti hadsereg (ana) között. A tálibok maguk jelentették be az újabb győzelmüket, a radikális szervezet szóvivője a twitteren posztolta a hírt péntekre.

A Talibok Szerint Ok Iranyitjak Afganisztan Nagy Reszet Es Megnyugtatjak Oroszorszagot
A Talibok Szerint Ok Iranyitjak Afganisztan Nagy Reszet Es Megnyugtatjak Oroszorszagot from www.hebergementwebs.com
Az összecsapások következtében eddig több ezer ártatlan civil vesztette életét, és a helyzet egyáltalán nem úgy fest, hogy a felek feladnák a pozícióit a. A pentagon szerint mélyen aggasztó a tálibok gyors területfoglalása. A tálibok közel egy hét alatt elfoglalták afganisztán nagy részét. Öt tartományi fővárost is elfoglaltak a tálibok afganisztánban mindössze pár nap leforgása alatt, köztük kunduzt, az ország hatodik legnépesebb városát. A tálib lázadók immár afganisztán összes határátkelőjét az ellenőrzésük alatt tartják, így az országot már csak légi úton, a kabuli repülőtérről lehet elhagyni. Pakisztán közben bejelentette, hogy lezárta az afganisztánnal. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: Sorra hódítják meg a nagyvárosokat a tálibok.

Ha elérik céljukat, a végső győzelmet, akkor megfosztják a nőket a jogaiktól és földönfutóvá teszik a fél társadalmat.

Általános amnesztiát ígérnek a tálibok minden afgán állami tisztviselőnek. A tálibok maguk jelentették be az újabb győzelmüket, a radikális szervezet szóvivője a twitteren posztolta a hírt péntekre. „általános amnesztiát hirdetünk mindenki számára, hogy teljes bizalommal élje tovább megszokott. Péntekre a tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt, és elesett hilmend tartomány fővárosa, laskargáh is. A radikális iszlamista tálibok azóta nagy területeket vontak uralmuk alá, kiszorítva az ellenállást alig tanúsító kormányerőket. Sorra hódítják meg a nagyvárosokat a tálibok. 2007 elején a tálibok növekvő jelenlétére válaszul az egyesült államok növelte csapatai létszámát. Afganisztánban a totális hatalmat megszerző tálib lázadók bejelentették kedden, hogy büntetlenséget biztosítanak minden állami tisztviselőnek, és felszólították őket, hogy térjenek vissza munkahelyükre. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. A tálibok közel egy hét alatt elfoglalták afganisztán nagy részét. Az usa és a nyugat támogatásával az elmúlt 20 évben lassan felépült ország most pillanatok alatt tér vissza a majdnem középkori állapotok közé, oda, ahol a. Az összecsapások következtében eddig több ezer ártatlan civil vesztette életét, és a helyzet egyáltalán nem úgy fest, hogy a felek feladnák a pozícióit a. Közben egyre hevesebb harcok dúlnak az ország.

A pentagon szerint mélyen aggasztó a tálibok gyors területfoglalása. A tálibok iszlám vallási fanatikus csoport, a vallás szunnita ágához tartoznak, a mozgalom 1994 körül jött létre. A tálibok vezetői afganisztán déli részére húzódtak vissza. Általános amnesztiát ígérnek a tálibok minden afgán állami tisztviselőnek. Hadid elmondása szerint a tálibok érdemi harc nélkül vették be a várost, a városközponton kívül vannak még szórványos összecsapások, de mint fogalmazott:

Po1fznyhdvxzem
Po1fznyhdvxzem from 24.p3k.hu
Jelentős sikereket értek el a tálibok az afgán hadsereg ellen indított nagyszabású offenzívájuk során. Az usa és a nyugat támogatásával az elmúlt 20 évben lassan felépült ország most pillanatok alatt tér vissza a majdnem középkori állapotok közé, oda, ahol a. Afganisztán elesett, a tálibok elfoglalták az elnöki palotát kabulban. Péntekre a tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt, és elesett hilmend tartomány fővárosa, laskargáh is. Újabb tartományt foglaltak el a tálibok. De ha a dohai megállapodással ellentétben marad külföldi katona az. A tálibok már kandahárt is elfoglalták. A korábbi elnök, hamid karzai a facebookon bejelentette, hogy koordinációs tanács jön létre a hatalom.

Isten számon fogja kérni rajta, és afganisztán népe majd meghozza az.

Azonban úgy tűnik, most mindent megtesznek azért, hogy teljesen ellenőrzésük alá vonják ezt a területet, mielőtt kabulra fordítanák figyelmüket. Afganisztánban a totális hatalmat megszerző tálib lázadók bejelentették kedden, hogy büntetlenséget biztosítanak minden állami tisztviselőnek, és felszólították őket, hogy térjenek vissza munkahelyükre. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a. Elveszett az ország, a tálibok bevonultak az elnöki palotába. Ezt a területet a tálibok 1996 és 2001 közötti országlásuk ideje alatt sem tudták bevenni, elsősorban a térség földrajzi adottságai miatt. Az afgán kormány összeomlik, mivel ghani elnök elmenekül az országból, a tálibok pedig bevonulnak kabulba. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. A tálib fegyveresek elfoglalták logar tartomány egészét, a fővárostól, kabultól délre, és elérték a charad asyab. Általános amnesztiát ígérnek a tálibok minden afgán állami tisztviselőnek. „általános amnesztiát hirdetünk mindenki számára, hogy teljes bizalommal élje tovább megszokott. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: Jelentős sikereket értek el a tálibok az afgán hadsereg ellen indított nagyszabású offenzívájuk során. Afganisztán afganisztán hírek tálibok amnesztia.

Péntekre a tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt, és elesett hilmend tartomány fővárosa, laskargáh is. Az amerikai állampolgárok őrült gyorsaságú evakuálása nagy sebességre kapcsol, ahogy a tálibok közelednek kabul felé. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. Az usa és a nyugat támogatásával az elmúlt 20 évben lassan felépült ország most pillanatok alatt tér vissza a majdnem középkori állapotok közé, oda, ahol a. Általános amnesztiát ígérnek a tálibok minden afgán állami tisztviselőnek.

A Talibok Szerint Ok Iranyitjak Afganisztan Nagy Reszet Es Megnyugtatjak Oroszorszagot
A Talibok Szerint Ok Iranyitjak Afganisztan Nagy Reszet Es Megnyugtatjak Oroszorszagot from www.hebergementwebs.com
A tálibok iszlám vallási fanatikus csoport, a vallás szunnita ágához tartoznak, a mozgalom 1994 körül jött létre. A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon. A radikális iszlamista tálibok azóta nagy területeket vontak uralmuk alá, kiszorítva az ellenállást alig tanúsító kormányerőket. A tálibok már kandahárt is elfoglalták. A tálibok szombaton további két tartományt foglaltak el. Az afganisztáni radikális iszlamista tálib lázadók elfoglalták az ország északnyugati részében fekvő sibargan városát, dzsauzdzsán tartomány székhelyét. Az iszlamista lázadók az ország második legnépesebb városát, kandahárt is elfoglalták, és már csaknem az ország fele fölött átvették az uralmat. Afganisztánban a totális hatalmat megszerző tálib lázadók bejelentették kedden, hogy büntetlenséget biztosítanak minden állami tisztviselőnek, és felszólították őket, hogy térjenek vissza munkahelyükre.

A mozgalomban szerepet vállaló afgánokat az egyesült államok terrorizmussal gyanúsította meg, egy részüket guantánamói fogolytáborba szállította.

A tálibok a brit reuters hírügynökség által idézett amerikai hírszerzési értékelések szerint 30 napon belül körülzárhatják, míg 90. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: Az összecsapások következtében eddig több ezer ártatlan civil vesztette életét, és a helyzet egyáltalán nem úgy fest, hogy a felek feladnák a pozícióit a. Isten számon fogja kérni rajta, és afganisztán népe majd meghozza az. A pentagon szerint mélyen aggasztó a tálibok gyors területfoglalása. Az amerikai állampolgárok őrült gyorsaságú evakuálása nagy sebességre kapcsol, ahogy a tálibok közelednek kabul felé. De ha a dohai megállapodással ellentétben marad külföldi katona az. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. Az afganisztáni radikális iszlamista tálib lázadók elfoglalták az ország északnyugati részében fekvő sibargan városát, dzsauzdzsán tartomány székhelyét. Az összes biztonsági erő elhagyta a várost, a helyi katonák hátrahagyták felszerelésüket és az üzbég határ felé menekültek. Közben egyre hevesebb harcok dúlnak az ország. Afganisztán afganisztán hírek tálibok amnesztia. Péntekre a tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt, és elesett hilmend tartomány fővárosa, laskargáh is.